ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρώτη νίκη για Χριστόπουλο στην Ουκρανία

Πρώτη νίκη για Χριστόπουλο στην Ουκρανία

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας πανηγύρισε ο Γιάννης Χριστόπουλος βλέποντας την Ταβρίγια να επικρατεί της Μέταλουρ Ζαπορίζιε με 3-1.

Έπρεπε να περάσουν οχτώ παιχνίδια για να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Γιάννης Χριστόπουλος στην Ουκρανία με την ομάδα της Ταβρίγια. Η ομάδα του Έλληνα προπονητή μετά από επτά ήττες πήρε την πρώτη της νίκη επικρατώντας της Μέταλουρ Ζαπορίζιε με 3-1 και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να κερδίζουν με σχετική ευκολία του αντίπαλου τους ο οποίος ήταν στην 11η θέση.

Η Ταβρίγια είχε ως πρωταγωνιστεί τον Φεσούκ ο οποίος σκόραρε τρία τέρματα. Η ομάδα του Έλληνα προπονητή προηγήθηκε στο 26' αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 40' από τον Ματίαζ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Φεσούκ έκανε στο 46' το 2-1 και στο 80' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 3-1.

"Θα μας δώσει ώθηση η νίκη αυτή"

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν μετά τη πρώτη νίκη της Ταβρίγια ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος στις δηλώσεις του υποστήριξε: "Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ενάντια σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές μου από τα πρώτα λεπτά έπαιξαν με πλήρη αφοσίωση και συγκέντρωση στο παιχνίδι. Παίξαμε συμπαγής ως ομάδα. Αυτό ισχύει τόσο για την άμυνα όσο και την επίθεση. Πετύχαμε τρία γκολ, ακυρώθηκε επίσης ένα. Αλλά πετύχαμε το στόχο μας. Ευτυχώς κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο για εμάς παιχνίδι και μάλιστα με καλό ποδόσφαιρο".

Είπε αρχικά και συνέχισε: "Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς ώστε να ανεβούμε και ψυχολογικά γιατί πέρασαν δυόμισι μήνες σε μια δύσκολη περίοδος για μας. Αλλά όλο αυτό το διάστημα ήμασταν επικεντρωμένοι στη δουλειά μας και συνέχισαν να εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες και φυσικά αυτή η νίκη θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια και θέληση να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά".

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Πήραμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ειδικά επειδή έχει έρθει μας στην 8η αγωνιστική. Αυτή η νίκη ανήκει εξ ολοκλήρου στα παιδιά. Και θέλω να τους ευχαριστήσω από την πλευρά μου και να τη μοιραστούν με τους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν όλη αυτή την δύσκολη περίοδο".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ