ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Προχωράει του Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ

Dortmund's Sokratis reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SC Freiburg in Dortmund, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018.  (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Sokratis reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SC Freiburg in Dortmund, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η μετακίνηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ προχωράει και ο διεθνής Έλληνας αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο απόκτημα του Ουνάι Έμερι.

Φαίνεται πως κλείνει οριστικά ο κύκλος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και ανοίγει ένας άλλος στην Άρσεναλ. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ μπακ ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αποτελώντας το πρώτο απόκτημα του Ουνάι Έμερι από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "κανονιέρηδων" αντί του -επί 22 χρόνια προπονητή της- Αρσέν Βενγκέρ.

Αρκετά βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένη περίπτωση και πως ο "Πάπα" θα συνεχίσει στην Premier League με τους Λονδρέζους. Ο Έμερι τον θέλει πολύ, εκτιμά πολύ τα προσόντα του 29χρονου και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Με 79 διεθνείς συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχει την εμπειρία και τις παραστάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο, ώστε να μπορέσει να σταθεί και στην Άρσεναλ.

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, της Τζένοα, της Μίλαν, της Βέρντερ Βρέμης και της Ντόρτμουντ, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αγγλία και τους Λονδρέζους, που κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μετά την περίοδο του Αλσατού κόουτς, έχοντας στον πάγκο τους τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όσο για το deal, αυτό θα κοστίσει πάνω από 18.000.000 στην Άρσεναλ, προκειμένου να τον αγοράσει από τη Μπορούσια, με την οποία έχει συμβόλαιο εν ισχύ για έναν ακόμη χρόνο. Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας της ομάδας μετά τον Ντίνο Μαυροπάνο.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ