ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρόταση σε Χριστοδουλόπουλο το ΑΠΟΕΛ

Πρόταση σε Χριστοδουλόπουλο το ΑΠΟΕΛ

Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, δεδομένα ενδιαφέρει το ΑΠΟΕΛ με την κυπριακή ομάδα να έχει καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να έχει το βλέμμα του στραμμένο στις διπλές αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη για τα playoffs του Champions League με στόχο ένα εισιτήριο στους ομίλους της κορυφαίες διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας της Λευκωσίας υλοποιείται παράλληλα.

Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεδομένα ενδιαφέρει την κυπριακή ομάδα είναι ο 29χρονος διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τις επαφές να είναι συνεχείς ενώ του έχει κατατεθεί και πρόταση σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο Χριστοδουλόπουλος αγωνίζεται στη Βερόνα, η οποία την περυσινή σεζόν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Serie A, με αποτέλεσμα να συμμετέχει τη νέα σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας.

Βέβαια, πέραν του Έλληνα διεθνούς πρώην άσου των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Μπολόνια και Σαμπντόρια εξετάζονται κι άλλα ονόματα από το ΑΠΟΕΛ, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός των "γαλαζοκίτρινων" βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ