ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Προφορική συμφωνία Μπενφίκα - Μήτρογλου

Προφορική συμφωνία Μπενφίκα - Μήτρογλου

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Κώστας Μήτρογλου έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μπενφίκα, για τη συνεργασία τους μέχρι και το 2020.

Κάτοικος Λισαβώνας μέχρι και το 2020 αναμένεται να είναι ο Κώστας Μήτρογλου, όπως υποστηρίζει η A Bola. Ο 28χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός συμφώνησε προφορικά με τους "αετούς" της πορτογαλικής πρωτεύουσας για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι και το 2020.

Η Μπενφίκα θα καταβάλει το ποσό που είχε προβλεφθεί από τη Φούλαμ, ως ρήτρα αγοράς του "Mitrogolo" μετά το πέρας του δανεισμού, τουτέστιν 7.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, ο Κώστας Μήτρογλου δέχθηκε να μειώσει τον ετήσιο μισθό του από τα 2.300.000 ευρώ στα 1.800.000 ευρώ, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την Μπενφίκα.

Την ίδια ώρα η εκπληκτική σεζόν που διανύει ο διεθνής Έλληνας επιθετικός με τη φανέλα των "αετών" δεν περνά απαρατήρητη από άλλες ομάδες, καθώς και η Άρσεναλ φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, χωρίς όμως να έχει "ενοχλήσει" τη Φούλαμ.

Το περασμένο Σάββατο, στην εκτός έδρας νίκη της Μπενφίκα επί της Ακαντέμικα, ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε το 18ο τέρμα του στην Primeira Liga. Την Τετάρτη, η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με στόχο το εισιτήριο στους "4" της διοργάνωσης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ