ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Πόρτα" στο προπονητικό της Ακχισάρ για Γκέκα

"Πόρτα" στο προπονητικό της Ακχισάρ για Γκέκα
Γκέκας Ρομπέρτο Κάρλος

Η κρίση μεταξύ του Φάνη Γκέκα και της Ακχισάρ μεγαλώνει, με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας να μην επιτρέπει την είσοδο του Έλληνα επιθετικού, στο προπονητικό κέντρο αυτής.

Στα άκρα οδηγείται η σχέση της διοίκησης της Ακχισάρ με τον Φάνη Γκέκα, με το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ να θέλει - σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα - τον υπεύθυνο ασφαλείας του προπονητικού κέντρου να αρνείται την είσοδο στον Έλληνα επιθετικό.

Ο Φάνης Γκέκας δεν υπολογίζεται από το Βραζιλιάνο τεχνικό της Ακχισάρ, Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος και τον έστειλε να προπονείται με τη ομάδα Κ21.

Ο 35χρονος επιθετικός αρνήθηκε να προπονηθεί, υποστηρίζοντας ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τους κανονισμούς αλλά και ότι θα προσφύγει από την UEFA.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας, ο Φάνης Γκέκας επιχείρησε να εισέλθει στο προπονητικό κέντρο της Ακχισάρ, πριν την τελευταία αναμέτρηση της ομάδας, ωστόσο η είσοδος του απαγορεύθηκε από το φρουρό αυτού.

Η επίσημη δικαιολογία της Ακχισάρ, όπως αναφέρουν τουλάχιστον τα τουρκικά δημοσιεύματα, ήταν ότι δεν επιθυμούσε να προκληθεί αναστάτωση στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η κόντρα θα έχει κι άλλα επεισόδια, τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ