ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Πολύ κοντά στη Νάπολι ο Καρνέζης"

"Πολύ κοντά στη Νάπολι ο Καρνέζης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Νάπολι ήρθε σε συμφωνία με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη, αλλά και του Άλεξ Μερέτ, σε ένα deal που μπορεί να αγγίξει τα 35.000.000 ευρώ!

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Νάπολι βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες τους "παρτενοπέι" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, αλλά και του νεαρού Ιταλού πορτιέρε, Άλεξ Μερέτ.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Καρνέζης προορίζεται για μπακ απ του Μερέτ, ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του Πέπε Ρέινα κάτω από τα γκολπόστ της Νάπολι, καθώς ο Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν.

Το κόστος του deal αναμένεται να αγγίξει τα 35.000.000 ευρώ (25 + 10 με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων), ενώ οι δύο τερματοφύλακες αναμένονται τις προσεχείς ημέρες στη Νάπολη για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Την περυσινή σεζόν, ο 32χρονος Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Γουότφορντ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε τέσσερις εξ αυτών. Όσον αφορά στον Μερέτ, αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη ΣΠΑΛ, μετρώντας 14 συμμετοχές και πέντε clean sheets.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ