ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Πόκερ" για Λυκογιάννη στο Γκρατς

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Λυκογιάννης, Ελλάδα, Εθνική ICON

Η Στουρμ Γκρατς έχει δεχτεί κρούση από Ιταλία και Γαλλία για τον Μπάμπη Λυκογιάννη. Η ομάδα της Αυστρίας διστάζει να τον παραχωρήσει γιατί πάει για πρωτάθλημα, αλλά θα το συζητούσε με πρόταση πάνω από 3 εκατ. ευρώ.

Η πορεία του Μπάμπη Λυκογιάννη τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική. Το καλοκαίρι του 2015 πήγε στη Στουρμ Γκρατς με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, αυτό το καλοκαίρι η αυστριακή ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του (2+1).

Πριν από μερικούς μήνες υπήρξε επίσημη πρόταση της Ζάλτσμπουργκ, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία, ενώ ο 24χρονος κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας. Το 2015-2016 έκανε 24 συμμετοχές, το 2016-2017 έκανε 36. Εφέτος είναι πάλι βασικός και η ομάδα του πάει να πάρει το πρωτάθλημα.

Ύστερα από έξι αγωνιστικές έχει κάνει ισάριθμες νίκες και η δεύτερη Ζάλτσμπουργκ είναι στο -5. Το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στη Στουρμ ο Λυκογιάννης, ωστόσο, είναι πιθανό, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσει αυτές τις μέρες ο σύλλογος της Αυστρίας.

Τι εννούμε με αυτό. Η ομάδα του Γκρατς έχει δεχτεί κρούση τόσο από ομάδα της Ιταλίας όσο και από σύλλογο της Γαλλίας. Το θέμα είναι πως για να παραχωρηθεί ο Έλληνας οπισθοφύλακας, η Στουρμ ζητά ένα σημαντικό ποσό, που υπερβαίνει τα 3 εκατ. ευρώ, αφού τον θεωρεί σημαντικό στο δρόμο για τον τίτλο.

Ο Λυκογιάννης, την ίδια ώρα, βρίσκεται στην Αθήνα και είναι ενσωματωμένος στις προπονήσεις της Εθνικής, η οποία παίζει την Πέμπτη (31/8) με την Εσθονία και την Κυριακή (3/9, 21.45) με το Βέλγιο, στο "Γ. Καραϊσκάκης", για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Οι επόμενες ώρες και μέρες είναι σημαντικές για ενδεχόμενη μεταγραφή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ