ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ποδοσφαιριστής του μήνα στη Λεγκανές ο Σιόβας

Ποδοσφαιριστής του μήνα στη Λεγκανές ο Σιόβας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Σιόβας, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Λεγκανές για το Μάρτιο όπως προέκυψε από τις προτιμήσεις των οπαδών των "πεπινέρος". (videos)

Νίκησε στη ψηφοφορία τους συμπαίκτες του, Ρουμπέν Πέρεθ, Ρίκο, Ματσίς κι Ερερίν. Ο 28χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Λεγκανές, Δημήτρης Σιόβας, ψηφίστηκε ως o καλύτερος ποδοσφαιριστής των "πεπινέρος" για τον τρέχοντα μήνα (Μάρτιο).

Η κατάκτηση του βραβείου "Jugador Cinco Estrellas", το οποίο απονέμεται κάθε μήνα από τη "Mahou" (χορηγός της ομάδας και της La Liga), αποτελεί μια σημαντική ατομική διάκριση για τον Δημήτρη Σιόβα.

Αγωνίστηκε και στα τρία ματς τον Μάρτιο (βασικός σε όλα) και στα δύο εξ' αυτών, η ομάδα της Μαδρίτης κράτησε την εστία της απαραβίαστη. Στις 4 Μάρτη, οι "πεπινέρος" νίκησαν με 1-0 τη Γρανάδα και στις 19 Μάρτη έμειναν στο 0-0 με τη Μάλαγα, ενώ μεσολάβησε και το ματς την 11η ημέρα του μηνός όταν αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, εκτός έδρας, με τη Σεβίλλη.

Και στα τρία ματς, αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια αυτών. Από την αρχή του έτους (2017), όταν και παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ισπανική ομάδα, μετρά επτά συμμετοχές. Μετά από 28 ματς στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος η Λεγκανές έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς και βρίσκεται στη 17η θέση, έχοντας πέντε περισσότερους από τη Χιχόν (πρώτη εντός ζώνης υποβιβασμού).

ΔΕΙΤΕ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΙΟΒΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΓΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ