ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πήρε το ντέρμπι χάρη στον Σταυροθανασόπουλο η Akropolis

Πήρε το ντέρμπι χάρη στον Σταυροθανασόπουλο η Akropolis

Με δυο γκολ του Κώστα Σταυροθανασόπουλου η Akropolis νίκησε εκτός έδρας με 3-2 την UMEA και πέρασε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο. (VIDEO)

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε το απόγευμα της Κυριακής η Akropolis επικρατώντας εκτός έδρας με 3-2 της UMEA με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σταυροθανασόπουλο.

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε δυο γκολ για την Akropolis βοηθώντας την να φτάσει στην ανατροπή και την κατάκτηση των τριών βαθμών που έφερε τους παίκτες του Κώστα Παναγόπουλου στην δεύτερη θέση της Γ' Εθνικής του πρωταθλήματος Σουηδίας που οδηγεί σε μπαράζ για την άνοδο.

Μέχρι την έναρξη του αγώνα η UMEA ήταν ένα πόντο μπροστά αλλά πλέον μετά τη νίκη της η Akropolis την προσπέρασε και πλέον έχει πάρει κεφάλι δυο βαθμών όντας στην δεύτερη θέση μετά από 18 αγωνιστικές και ενώ απομένουν άλλες οκτώ για το φινάλε.

Η Akropolis βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18' με γκολ του Ισμαίλ αλλά στο 44' ο Σοσέχ έκανε με πλασέ από κοντά το 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σταυροθανασόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του καθώς βρέθηκε σε καίρια θέση στη περιοχή και με σουτ από κοντά έκανε το 2-1.

Η UMEA ισοφάρισε στο 52' με τον Αλέξις από κοντά αλλά στο 57' ο Σταυροθανασόπουλος με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έβαλε και πάλι μπροστά την Akropolis με 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πλην του Σταυροθανασόπουλου στο αρχικό σχήμα της Akropolis βρέθηκαν τόσο ο Γκέζος όσο και ο Νικολακάκης που μάλιστα έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση των τριών βαθμών που έφεραν την ομάδα στην δεύτερη θέση. Ως αλλαγή στο ματς πέρασε και ο Μαλντίν.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ