ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Περνάει από ιατρικά στη Μπολόνια ο Τοροσίδης

Περνάει από ιατρικά στη Μπολόνια ο Τοροσίδης

Ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπολόνια βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης καθώς θα περάσει από ιατρικά τεστ την Τρίτη. Υπογράφει διετές συμβόλαιο σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης αφήνει τη Ρόμα μετά από τρία χρόνια παραμονής στο "Olimpico" και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην κοντινή Μπολόνια, με την τοπική ομάδα να τα έχει βρει σε όλα με τους πρωτευουσιάνους για την απόκτηση του παίκτη με κανονική μεταγραφή, έναντι 1.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης όσο και ο Ουμάρ Σαδίκ αναμένεται να κάνουν το δρομολόγιο Μπολόνια-Ρώμη, με τους δύο παίκτες να αναμένονται το βράδυ στην Μπολόνια ώστε να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των "ροσομπλού" την Τρίτη.

"Μετά τη βαριά ήττα στο Τορίνο (σ.σ. 1-5 από την τοπική ομάδα) η Μπολόνια προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της με δύο νέες αφίξεις, που είναι έτοιμες να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας από τη μία πλευρά και να δώσουν εμπειρία από την άλλη στην ομάδα του Ντοναντόνι.

Οι Ουμάρ Σαδίκ και Βασίλης Τοροσίδης θα γίνουν σύντομα παίκτες της Μπολόνια: η άφιξή τους αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας ενώ για την Τρίτη είναι προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις", αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο.

Περνάει από ιατρικά στη Μπολόνια ο Τοροσίδης

Όσον αφορά τώρα στο κόστος των δύο μεταγραφών, η διαδικτυακή έκδοση της "Corriere dello Sport" αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα: "Ο Σαδίκ θα αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς από πλευράς Μπολόνια που έχει οριστεί στα 4.000.000 ευρώ, ενώ η Ρόμα έχει δικαίωμα να τον πάρει πίσω με 6.000.000 ευρώ σε μία τέτοια περίπτωση. Ο Νιγηριανός επιθετικός θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ντέστρο.

Όσον αφορά στον Τοροσίδη αντίθετα, το κόστος της μεταγραφής του θα φτάσει στο 1.000.000 ευρώ. Για τον Έλληνα διεθνή είναι έτοιμο διετές συμβόλαιο, με οψιόν για τρίτο χρόνο".

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, πέρα από τους δύο παίκτες, οι "ροσομπλού" προσπαθούν να κλείσουν στο φινάλε των μεταγραφών και τον Φίλιπ Ελάντερ, όμως τον θέλουν ως δανεικό την ώρα που η Ελλάς Βερόνα (έχει υποβιβαστεί στη Serie B) δέχεται να παραχωρήσει τον 23χρονο Σουηδό αμυντικό μόνο με κανονική μεταγραφή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ