ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Περιμένει πρόταση 20 εκατ. ευρώ για Σάμαρη η Μπενφίκα

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP

Η Μπενφίκα περιμένει πρόταση ύψους 20.000.000 ευρώ προκειμένου να δρομολογήσει την πώληση του Έλληνα διεθνούς μέσου, Ανδρέα Σάμαρη. Πιθανότερος προορισμός του η Premier League σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ.

Την επόμενη "χρυσή πώλησή" τους ετοιμάζουν οι "αετοί" της πορτογαλικής πρωτεύουσας σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής. Σε δημοσίευμα της "Record" υποστηρίζεται ότι η Μπενφίκα περιμένει πρόταση 20.000.000 ευρώ για τον διεθνή Έλληνα μέσο, Ανδρέα Σάμαρη.

Αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ο πρόεδρος της ομάδας από τη Λισαβόνα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, είναι αισιόδοξος για την έλευση της πρότασης τις προσεχείς ημέρες. Πιθανότερος προορισμός του Σάμαρη η Premier League, χωρίς να αποσαφηνίζεται η ομάδα. Οι Πορτογάλοι κρατούν τη Ζενίτ (μόνιμα ενδιαφερόμενη τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους) στο "παιχνίδι", αλλά υποστηρίζουν ότι η Νιούκαστλ (επέστρεψε στην Premier League) μπορεί να είναι εκείνη η ομάδα που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Σάμαρη.

Η Μπενφίκα προσεγγίστηκε για τον Σάμαρη κατά την παρελθούσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη Σάντερλαντ. Από τη στιγμή που δεν έχει λάβει τον επιθυμητό (κατά τον ίδιο) χρόνο συμμετοχής από τον Ρουί Βιτόρια, εμφανίζεται πεπεισμένος ότι το μέλλον βρίσκεται μακριά από την πορτογαλική πρωτεύουσα. Τη σεζόν που μόλις τελείωσε φόρεσε 32 φορές τη φανέλα των "αετών".

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ