ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Περιμένει Μήτρογλου για την τελική ευθεία η Μαρσέιγ

Περιμένει Μήτρογλου για την τελική ευθεία η Μαρσέιγ

Στη Μαρσέιγ περιμένουν τον Κώστα Μήτρογλου να είναι στον ύψιστο βαθμό ετοιμότητας στο τέλος του μήνα, καθώς τον υπολογίζουν για την τελική ευθεία της τρέχουσας σεζόν.

Η Μαρσέιγ φιλοξενείται από την Τουλούζ στο "Stadium Municipal" της Τουλούζης (11/3, 22:00) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1 και μένει να φανεί εάν ο τεχνικός των "Phocéens", Ρούντι Γκαρθία, θα συμπεριλάβει στην αποστολή τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, Κώστα Μήτρογλου.

Ακόμη και να το κάνει, δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί. Ο Μήτρογλου προέρχεται από τραυματισμό και στη Μασσαλία δεν θέλουν να ρισκάρουν.

Εκτιμούν ότι στο τέλος του του μήνα (Μαρτίου) - μετά τη διακοπή στο καλεντάρι για τα φιλικά των εθνικών ομάδων - θα έχει επανέλθει στο ύψιστο βαθμό ετοιμότητας και θέλουν να τον έχουν στο 100% για την τελική ευθεία της τρέχουσας σεζόν, καθώς τον υπολογίζουν πολύ.

Μπορεί να απέχει δεδομένων και των τραυματισμών του από τις εξαιρετικές προηγούμενες σεζόν (έχει 3 γκολ σε 12 συμμετοχές στη Ligue 1, 1 σε 1 συμμετοχή στο Coupe de la Ligue, 3 σε ισάριθμες συμμετοχές στο Coupe de France, ενώ έχει αγωνιστεί 2 φορές στο Europa League), αλλά ο Γκαρθία και οι συνεργάτες βασίζουν πολλά πάνω του.

Η Μαρσέιγ διεκδικεί την έξοδο στο Champions League (είναι στην τρίτη θέση της Ligue 1 με 56 βαθμούς) της επόμενης σεζόν, ενώ νίκησε 3-1 την Μπιλμπάο στο πρώτο ματς των 16 του Europa League κι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ