ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πεντάρα για την Akropolis, γκολάρα ο Σταυροθανασόπουλος

Πεντάρα για την Akropolis, γκολάρα ο Σταυροθανασόπουλος

Η Akropolis επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας της Enskede με 5-3 με τον Κώστα Σταυροθανασόπουλο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα. (VIDEO)

Επιστροφή στις νίκες για την Akropolis καθώς η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησε εκτός έδρας της Enskede με 5-3 πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Σουηδίας.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα των Ελλήνων στην Σουηδία που έως τώρα μετρούν δυο νίκες και μια ήττα και βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Akropolis δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ότι βγάζει στο γήπεδο όσα ζητάει ο Έλληνας τεχνικός και φυσικά δίνοντας έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο κατοχής και όχι μόνο στη δύναμη όπως οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.

Στα αξιοσημείωτα της νίκης της Δευτέρας για την Akropolis ήταν το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος για το 4-2 της ομάδας του στο 65'. Ένα γκολ με αριστερό βολ πλανέ μέσα από την περιοχή. Ο Έλληνας επιθετικός μάλιστα πέτυχε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Τόσο ο Σταυροθανασόπουλος όσο και ο Γκέζος έπαιξαν ως βασικοί σε όλη την αναμέτρηση και είχαν αρκετά καλή απόδοση με τον πρώτο να βρίσκει και τον δρόμο προς τα δίχτυα και να έχει και μια ασίστ.

Η Akropolis μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3' προηγήθηκε με τον Σταυροθανασόπουλο να δίνει στον Lindqvist ο οποίος έκανε το 1-0. Στο 27' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν όμορφα από τα αριστερά στην επίθεση, έγινε το παράλληλο γύρισμα και ο Alemayehu από κοντά έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 38' με πλασέ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Παναγόπουλου όμως πέτυχε και τρίτο γκολ πριν φύγει το ημίχρονο όταν μετά από ωραία κάθετη ο Lindqvist βγήκε τετ α τετ πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 3-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51' η Enskede μείωσε και πάλι το σκορ σε 3-2 αλλά στο 65' ήρθε η γκολάρα του Σταυροθανασόπουλου. Σέντρα από τα αριστερά και βολ πλανέ από τον Έλληνα επιθετικό για το 4-2. Δυο λεπτά αργότερα όμως και πάλι οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 4-3.

Το τελικό 5-3 διαμορφώθηκε στο 82' από τον Cunningham μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα από τα αριστερά και πλασέ από κοντά.

Στο παιχνίδι της Δευτέρας δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Μαλντίν που ήταν τραυματίας αλλά και ο Γιάντσης ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Δείτε τα γκολ από την αναμέτρηση της Δευτέρας και το πανέμορφο γκολ που πέτυχε ο Σταυροθανασόπουλος για το 4-2.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ