ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πέλκας: "Δίνω το 100% να σωθεί η Σετούμπαλ"

Πέλκας: "Δίνω το 100% να σωθεί η Σετούμπαλ"

Η Σετούμπαλ παλεύει για να παραμείνει στην Primeira Liga κι ο Έλληνας μέσος της, Δημήτρης Πέλκας, επανέλαβε την πλήρη αφοσίωσή του, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός.

Η 32η αγωνιστική της Primeira Liga φαντάζει κρίσιμη για τον αγώνα που δίνει η Σετούμπαλ, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος κι ο Δημήτρης Πέλκας τονίζει ότι ο ίδιος κι οι συμπαίκτες θα δώσουν των υπέρ πάντων αγώνα, προκειμένου να το πετύχει.

Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και δουλεύουμε δυνατά όλη την εβδομάδα, για να έχουμε επιτυχία. Έχουμε βελτιωθεί, τις τελευταίες αγωνιστικές, ειδικά στην άμυνα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε και στην επίθεση για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να τις κάνουμε γκολ.

Είναι ο πρώτος από τους τρεις τελικούς που έχουμε μπροστά και θέλουμε να τελειώνουμε με την παραμονή μας, στην κατηγορία. Όλοι θα δώσουμε το 100% για τη φανέλα.", δήλωσε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, στη Βιτόρια Σετούμπαλ.

Η Βιτόρια Σετούμπαλ μετά από 31 αγωνιστικές στην Primeira Liga είναι στη 16η θέση με 26 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Ζιλ Βισέντε, πρώτη ομάδα εντός ζώνης υποβιβασμού.

Την Κυριακή δοκιμάζεται στην έδρα της Μορεϊρένσε, ενώ η άμεση αντίπαλός της στο ζήτημα παραμονής παίζει εκτός έδρας στο "Ντραγκάο", με αντίπαλο την Πόρτο. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, ενδεχόμενη νίκη της Σετούμπαλ θα κρίνει κατά πολύ την υπόθεση - παραμονή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ