ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Με φανέλα "Odysseas" o Βλαχοδήμος στη Μπενφίκα: "Μου είπε τα καλύτερα ο Μήτρογλου"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / FENERBAHCE - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Μπενφίκα και ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο της Πορτογαλίας.

Παίκτης της Μπενφίκα και επίσημα είναι από την Παρασκευή ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να υπογράφει για πέντε χρόνια και να παρουσιάζεται και επίσημα από το σύλλογο της Πορτογαλίας.

Στην παρουσίαση του Βλαχοδήμου στην επίσημη ιστοσελίδα η Μπενφίκα καλωσορίζει τον Έλληνα γκολκίπερ, ενώ υπάρχει και ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter που συνοδεύεται και από βιντεάκι με τις πρώτες στιγμές του Βλαχοδήμου στους "αετούς της Λισσαβόνας".

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Βλαχοδήμος επέλεξε να έχει το μικρό του όνομα στη φανέλα ( "Οδυσσέας") με τον ίδιο να τονίζει: "Διάλεξα το 'Οδυσσέας' στη φανέλα και όχι το Βλαχοδήμος επειδή είναι πιο εύκολο να το αναφέρεις".

Και συνέχισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπενφίκα: "Η Μπενφίκα είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με υπέροχους φιλάθλους, ένα τρομερό γήπεδο και μια ομάδα που είναι μόνιμα στο Champions League. Είναι ένα φανταστικό κλαμπ. Νοιώθω πολύ καλά εδώ".

"Μίλησα με τον Μήτρογλου και μου είπε ότι η Μπενφίκα είναι ένα φανταστικό κλαμπ και θα απολάμβανα την παρουσία μου εδώ" τόνισε ο 24χρονος τερματοφύλακας ο οποίος πέρασε και τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Στη συνέχεια γίνεται μια παρουσίαση της έως τώρα καριέρας του από το ξεκίνημά του στην Στουτγκάρδη και εν συνεχεία τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Βλαχοδήμος θα είναι ο τρίτος Γερμανός (!!!) γκολκίπερ που θα παίξει στην Μπενφίκα με τον ίδιο να δηλώνει: "Θα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Εύχομαι για το καλύτερο".

Κρατώντας τη φανέλα της Μπενφίκα στα χέρια ο Βλαχοδήμος είπε: "Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σπουδαίο κλαμπ και σε ένα φανταστικό γήπεδο. Ανυπομονώ να παίξω εδώ, είμαι χαρούμενος".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ