ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παρουσίασε τον Κατσουράνη η Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ

Παρουσίασε τον Κατσουράνη η Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ

Ο Κώστας Κατσουράνης παρουσιάστηκε επίσημα από την Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνιστεί σε ένα μόνο παιχνίδι, και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως είναι δύσκολο να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (φωτογραφίες).

Η αναμέτρηση της Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Μέλμπουρν Σίτι για τα προημιτελικά του FFA Cup είναι ξεχωριστή για τον Κώστα Κατσουράνη καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της πρώτης να αγωνιστεί για αυτήν στο συγκεκριμένο παιχνίδι (29/9) και την Παρασκευή ο Έλληνας διεθνής μέσος παρουσιάστηκε επίσημα από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Δείτε τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν Έλληνες ομογενείς στον Κώστα Κατσουράνη.

"Η Αυστραλία είναι μία πολύ καλή χώρα. Η εθνική ομάδα της Αυστραλίας είναιμία πολύ καλή ομάδα, όπως έχει δείξει στα τελευταία Μουντιάλ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο τέλος της καριέρας μου, είναι μία υπέροχη ευκαιρία που έρχομαι εδώ επειδή η ελληνική κοινότητα εδώ είναι πολύ μεγάλη", δήλωσε ο "Κατσούρ", ο οποίος πρόσθεσε πως έχει βρεθεί μία ακόμα φορά στο παρελθόν στην Αυστραλία και πως είναι δύσκολο να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Κατσάκης, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την παρουσία ενός πρωταθλητή Ευρώπης στην ομάδα του:

Παρουσίασε τον Κατσουράνη η Χέιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ

"Είναι το όνειρο κάθε προπονητή. Νομίζω ότι το να έχεις έναν παίκτη του επιπέδου του Κώστα στην ομάδα σου είναι κάτι που φιλοδοξείς ως σύλλογος ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία ως προπονητή να δουλέψεις με έναν επαγγελματία και να δεις πώς είναι τα πράγματα σε υψηλό επίπεδο.

Για να είμαι ειλικρινής, είμαι εκστασιασμένος. Όλοι στο σύλλογο είναι ενθουσιασμένοι και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν δίπλα σε έναν επαγγελματία όπως ο Κώστας ο οποίος πιθανότατα έχει κατακτήσει ό,τι θα μπορούσε να διεκδικήσει ένας αθλητής στο ποδόσφαιρο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Ευχαριστώ τους Έλληνες της Μελβούρνης για τη μοναδική φιλοξενία!", έγραψε λίγη ώρα αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Έλληνας άσος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ