ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παρέμεινε αήττητη η Akropolis

Παρέμεινε αήττητη η Akropolis

Ισόπαλη 1-1 με την Vasteras εντός έδρας αναδείχθηκε το Σάββατο η Akropolis με τους γηπεδούχους να μην εκμεταλλεύονται την ανωτερότητα τους. Βασικοί Γκέζος, Μητρόπουλος, Σταυροθανασόπουλος, αγωνίστηκε και ο Σιαλμάς.

Για πέμπτη αγωνιστική στην Γ' Σουηδίας η Akropolis παρέμεινε αήττητη με το ισόπαλο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Vasteras να αδικεί τους γηπεδούχους που ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους.

Οι παίκτες της Akropolis βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 17' αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 28' με τον Σόλντερστρόμ ενώ παρά τις χαμένες ευκαιρίες που είχαν, η σπουδαιότερη στο 90' δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Παρόλα αυτά παραμένουν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και εξακολουθούν να κυνηγούν την Μπρομαποϊκάρνα που βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Μητρόπουλος, Σταυροθανασόπουλος, Γκέζος με τον τελευταίο να παίζει για πρώτη φορά από την αρχή σε μια αναμέτρηση ενώ αγωνίστηκε και ο Σιαλμάς ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Σταυροθανασόπουλου στο 72'.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ