ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παραχωρείται σε Λεγκανές ο Δώνης

Παραχωρείται σε Λεγκανές ο Δώνης

Η Γιουβέντους στο πλαίσιο συνεργασίας της με τη Λεγκανές ετοιμάζεται να παραχωρήσει τέσσερις παίκτες της στην ομάδα της Μαδρίτης, για την Primera Division, με τον Τάσο Δώνη να είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός, Τάσος Δώνης, είναι ανάμεσα στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών από τη Γιουβέντους στη Λεγκανές, υπό τη μορφή δανεισμού όπως υποστηρίζεται στην εφημερίδα της Μαδρίτης, "AS".

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι Κάρλος Μπλάνκο, Πολ Λιρόλα, Νικόλα Λεάλι και Τάσος Δώνης, είναι υποψήφιοι για μετακόμιση από το Τορίνο στη Μαδρίτη, με τη Λεγκανές να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον 19χρονο Έλληνα επιθετικό.

Ο Τάσος Δώνης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το 2013 πήρε μεταγραφή για τις αντίστοιχες της Γιουβέντους, ενώ δόθηκε δανεικός κατά σειρά στη Σασουόλο και τη Λουγκάνο.

Η Λεγκανές συμμετείχε τη σεζόν που τελείωσε στη Liga Adelante (δεύτερη εθνική κατηγορία της Ισπανίας) και κατέλαβε τη δεύτερη θέση της κατάταξης, κερδίζοντας το απευθείας "εισιτήριο" προβιβασμού της στη Primera Division. Προπονητής της ομάδας από τη Μαδρίτης στην περιπέτειάς στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος είναι ο Ασιέρ Γκαριτάνο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ