ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπάζογλου: O Έλληνας γίγαντας της Κόρτραϊκ

Παπάζογλου: O Έλληνας γίγαντας της Κόρτραϊκ

Εκτενές αφιέρωμα στον Έλληνα επιθετικό της Κόρτραϊκ, Θανάση Παπάζογλου, φιλοξενεί ο βελγικός Τύπος χαρακτηρίζοντάς τον, "Έλληνα γίγαντα".

Ο Θανάσης Παπάζογλου την τρέχουσα σεζόν θα αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη φανέλα της Κορτραϊκ. Αθλητική ιστοσελίδα της χώρας φιλοξένησε αφιέρωμα στον "Έλληνα γίγαντα", ο οποίος υπερθεμάτισε της σημασίας της πίστης στο Θεό, για τη ζωή του.

"Μας φιλοξένησε στο σπίτι του. Μας έφτιαξε ελληνικό καφέ και μας υποδέχθηκε με τη Βασιλική, τη γυναίκα του, με την οποία γνωρίστηκαν πριν από 4,5 χρόνια σε ένα μπαρ, στη Θεσσαλονίκη", αρχίζει το αφιέρωμα του SportMagazine, ενώ στη συνέχεια μιλά ο ίδιος ο Έλληνας επιθετικός, θερινό μεταγραφικό απόκτημα της βελγικής ομάδας.

"Η πίστης είναι θεμελιώδης, στη ζωή. Όταν δεν πιστεύεις, δεν έχεις τίποτα να περιμένεις. Η πίστη μου επιτρέπει να προοδεύω, να πιστεύω ότι είναι δυνατό να πραγματοποιήσεις τα όνειρά μου. Πριν από κάθε ματς κάνω το σταυρό μου και προσεύχομαι να μην τραυματιστώ.", είπε αρχικά ο Θανάσης Παπάζογλου.

"Δεν προέρχομαι από ποδοσφαιρική οικογένεια. Οι γονείς μου, δεν ενδιαφέρονται για την μπάλα. Η μάνα μου ήταν κομμώτρια κι ο πατέρας μου ελαιοχρωματιστής. Όταν ήμουν μικρός έπαιζα μπάσκετ, αλλά προτίμησα το ποδόσφαιρο. Ο Ρονάλντο, ήταν το είδωλό μου. Ο Άρης μου έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στα 18 μου χρόνια.", ανέφερε για την εκκίνηση της καριέρας του χαρακτηρίζοντας την Κρήτη "παράδεισο και τους ανθρώπους της ευγενικούς".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ