ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπάζογλου: "Δεν υπάρχουν λόγια..."

Παπάζογλου: "Δεν υπάρχουν λόγια..."

Ο Θανάσης Παπάζογλου αγωνίζεται στην Κορτράικ, ομάδα που εδρεύει κοντά στα Γαλλοβελγικά σύνορα, αρκετά κοντά στις Βρυξέλλες και είναι σοκαρισμένος απ' ό,τι συνέβη στην βελγική πρωτεύουσα.

Ο Θανάσης Παπάζογλου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη στις Βρυξέλλες. Στο Βέλγιο αγωνίζεται και συγκεκριμένα στην Κορτράικ, ομάδα που εδρεύει κοντά στα Γαλλοβελγικά σύνορα και είναι αρκετά κοντά στις Βρυξέλλες.

Μόλις ξύπνησε, πληροφορήθηκε τα όσα συνέβησαν, το ίδιο και ο Νίκος Καρέλης που παίζει στην Γκενκ και έχει μάλιστα και την έγκυο σύντροφό του μαζί. Μετά την προπόνηση, επικοινώνησαν με τους Έλληνες που αγωνίζονται στο Βέλγιο. Ο Παπάζογλου πολλάκις έχει περάσει από εκεί, πιο πρόσφατα την περασμένη εβδομάδα και δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που συνέβη.

"Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε πολύ κοντά στις οικογένειες των τραυματισμένων και των αδικοχαμένων. Δεν υπάρχουν λόγια. Μάθαμε τί έγινε πριν την προπόνηση, αλλά όχι λεπτομέρειες. Με την ομάδα και τους φίλους θα μιλήσουμε μετά", ανέφερε σε εκδήλωση χορηγού της Εθνικής ομάδας το μεσημέρι της Τρίτης (22/3).

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ