ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπασταθόπουλος: "Τεχνικός με ειδικό βάρος στην Εθνική"

Παπασταθόπουλος: "Τεχνικός με ειδικό βάρος στην Εθνική"
Παπασταθόπουλος INTIME SPORTS

Οι εκτιμήσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για το μέλλον της Εθνικής Ελλάδας και το ματς που θα δώσει η Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Πέμπτη (1/10)

Τις απόψεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για τα θέματα που αφορούν τόσο στην παρουσία του στη Ντόρτμουντ, όσο και στην Εθνική ομάδα φιλοξενεί η εφημερίδα "Real News". Το ίδιο και την εκτίμησή του για τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τη Σάλκε. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την αναμέτρηση της Πέμπτης στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ: "Είναι ωραίο το συναίσθημα που θα αγωνιστώ και πάλι στην Ελλάδα. Θα είναι μια δυνατή εμπειρία το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι γνωστό ότι έχει καλή ομάδα και γερή έδρα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και θα παίξουμε με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, εύχομαι οι δύο ομάδες να είναι εκείνες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

Για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τη Σάλκε: "Είναι κακό και για τον Αστέρα, άλλα και για τον ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι αυτή την περίοδο οι γερμανικές ομάδες διανύουν περίοδο φόρμας. Θα είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας με τη Σάλκε, μια ομάδα με νέους παίκτες και τον πάντα επικίνδυνο Χούντελααρ μπροστά. Αν θα μπορούσα να πω κάτι στους παίκτες του Αστέρα είναι πάνω από όλα να μην αγχωθούν και να κοιτάξουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Στα χαρτιά και οι δύο ομάδες μας είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο είμαι πάντα της άποψης ότι το φαβορί πρέπει να αποδεικνύει στο γήπεδο την ανωτερότητά του".

Για την Εθνική Ελλάδας: "Να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε, ναι, όμως όχι να ξεχάσουμε. Να θεωρήσουμε την πορεία αυτή σαν ένα παράδειγμα προς αποφυγή και να μη γυρίσουμε ποτέ ξανά στα ίδια χάλια. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να προσληφθεί ένας τεχνικός με ειδικό βάρος, ο οποίος θα δουλέψει σκληρά, αλλά θα έχει και άστρο. Το λέω αυτό διότι ούτε ο Ρανιέρι ούτε ο Μαρκαριάν ήταν κακοί προπονητές. Άλλωστε, βλέπουμε πόσο καλά τα πηγαίνει ο Ιταλός σ' ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Premier League. Θέλει και τύχη, όμως, εκτός από προσπάθεια. Φυσικά η ευθύνη των παικτών, με πρώτο εμένα, είναι μεγάλη. Πρέπει να είμαστε άψογοι είτε μέσα στο γήπεδο είτε έξω από αυτό και να δουλεύουμε στο 100%. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω με σιγουριά κατά πόσο η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, όμως αν έρθει ένας προπονητής που θα καταφέρει γρήγορα να μεταδώσει τη φιλοσοφία του και παράλληλα πάρει 1-2 θετικά αποτελέσματα, σιγά-σιγά η καλή ψυχολογία θα επιστρέψει και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο".

Ροντρίγκες: "Δεν έχουμε να βοηθούμε τίποτα"

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ μίλησε και ο Γκάρι Ροντρίγκες στην εφημερίδα. Συγκεκριμένα, είπε: "Όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατή ομάδα είναι η Ντόρτμουντ και πόσο καλούς ποδοσφαιριστές διαθέτει. Ο αγώνας απέναντί τους θα είναι δύσκολος, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Άλλωστε, παιχνίδια σαν και αυτό αποτελούν επιπλέον κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Θα ήταν ευχής έργο για μένα να πετύχω και με την Ντόρτμουντ γκολ. Ποιος ποδοσφαιριστής, άλλωστε, δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Όμως, το σημαντικό είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε χωρίς να έχει σημασία ποιος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Θέλουμε νίκες και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί στο πρόγραμμα και μετά στο παιχνίδι της Ευρώπης με την Ντόρτμουντ".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ