ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπασταθόπουλος: "Ο Μαυροπάνος μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς"

Παπασταθόπουλος: "Ο Μαυροπάνος μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ για τη παρουσία του Μαυροπάνου στους "κανονιέρηδες" και τη βοήθεια που μπορεί να του προσφέρει ο ίδιος για να γίνει καλύτερος μέσα από τη συνεργασία των δυο τους στην Άρσεναλ.

Για την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στον Ντίνο Μαυροπάνο ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος αμυντικός και ίσως ένας από τους καλύτερους τα επόμενα χρόνια μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ αναφέρθηκε στην βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο ίδιος όχι μόνο στον Μαυροπάνο αλλά σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των "κανονιέρηδων".

"Πιστεύω ότι είναι η δουλειά μου και η δουλειά και των άλλων παιδιών με εμπειρία για να βοηθάμε τα νέα παιδιά. Από την πρώτη μέρα κάνω ότι μπορώ για να νοιώθουν οι νέοι παίκτες λες και ήταν εδώ για χρόνια".

Και στη συνέχεια είπε: "Ο Ντίνος και εγώ μιλήσαμε δυο-τρεις φορές στο τηλέφωνο αλλά και όταν ήρθε εδώ. Του είπα ότι η Άρσεναλ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες και θα πρέπει να είναι χαρούμενος αλλά ότι θα πρέπει να δουλέψει αρκετά. Επίσης είδα κάποια παιχνίδια. Έχει βελτιωθεί αρκετά και πιστεύω ότι αν βελτιωθεί και άλλο τα επόμενα χρόνια μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς".

Ο Παπασταθόπουλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Η πρώτη χρονιά πάντα είναι δύσκολη γιατί εξαρτάται και από το αν ξέρεις τη γλώσσα ή όχι. Τώρα είμαι εγώ εδώ και θα τον βοηθήσω να είναι πιο ήρεμος, πιο φιλικός με τα υπόλοιπα παιδιά. Θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή σχέση μαζί".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ