ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπασταθόπουλος: "Είμαστε καλά σωματικά, όχι ψυχολογικά"

Head coach Thomas Tuchel, center, is surrouned by players after the bus of Borussia Dortmund was damaged after an explosion before the Champions League quarterfinal soccer match against AS Monaco in Dortmund, western Germany, Tuesday, April 11, 2017. (Carsten Linhoff/dpa via AP)
Head coach Thomas Tuchel, center, is surrouned by players after the bus of Borussia Dortmund was damaged after an explosion before the Champions League quarterfinal soccer match against AS Monaco in Dortmund, western Germany, Tuesday, April 11, 2017. (Carsten Linhoff/dpa via AP) AP

Καλά σωματικά, αλλά άσχημα ψυχολογικά είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε στις εκρήξεις στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, ωστόσο δήλωσε σοκαρισμένος από τα όσα συνέβησαν.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν τραυματίστηκε από τις τρεις εκρήξεις στο πούλμαν της Ντόρτμουντ που σημειώθηκαν λίγο μετά από τις 20:00 ώρα Ελλάδας, κατά τη μετακίνηση από το ξενοδοχείο της ομάδας στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Μονακό.

Ο Έλληνας στόπερ επιβεβαίωσε είναι είναι καλά στην υγεία του, μιλώντας στην "COSMOTE TV".

"Είμαστε καλά στην υγεία μας σωματικά, αλλά όχι ψυχολογικά. Είμαστε φοβισμένοι και σοκαρισμένοι. Είναι δύσκολη η κατάσταση", ήταν η λιτή δήλωση του διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Ο Μαρκ Μπάρτρα τραυματίστηκε στο μπράτσο εξαιτίας των θραυσμάτων από τα τζάμια του πούλμαν και βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μόνο ένας τραυματισμός, αυτός του Ισπανού παρτενέρ του Sokratis στο κέντρο της άμυνας της ομάδας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ