ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπασταθόπουλος: "Δεν σκέφτομαι επαναπατρισμό, αλλά..."

Dortmund's Sokratis leaves the pitch after the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Παπασταθόπουλος (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, υποστήριξε ότι δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά του η επιστροφή στην Ελλάδα, χωρίς όμως να αποκλείσει μελλοντικό επαναπατρισμό.

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ παραδέχθηκε ότι αυτή τη στιγμή ο επαναπατρισμός δεν βρίσκεται στο μυαλό του.

"Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2019 στην Ντόρτμουντ, είμαι χαρούμενος εκεί. Έχω περάσει πολλές σημαντικές στιγμές και οι οπαδοί της ομάδας με αγαπούν πολύ. Αλλά, στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν αλλαγές. Κάθε ημέρα που περνά έρχονται διαφορετικά πράγματα, οπότε θα δείξει.

Για την ώρα δεν υπάρχει ο επαναπατρισμός στο μυαλό μου, αργότερα μπορεί. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα πράγματα καθημερινά, δεν θέλω να πω κάτι για το οποίο μπορεί να μη γίνει και να το μετανιώσω", υποστήριξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ