ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπαδόπουλος: "Θέλω να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ"

Παπαδόπουλος: "Θέλω να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και αναφέρθηκε στην καριέρα του και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίον κάποια μέρα θα πάρει πρωτάθλημα, όπως ανέφερε ο ίδιος. Τι ανέφερε για την Εθνική.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός του Αμβούργου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ARENA FM 89,4" για τη καριέρα του στη Γερμανία, το παρόν και το μέλλον του, τις φήμες περί ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Τι ανέφερε για τη γαλανόλευκη. Αναλυτικά:

Για την τωρινή πορεία του στο Αμβούργο: "Είναι μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα μου. Δε τα πάμε και πολύ καλά αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Κερδίσαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και μακάρι να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά και να παραμείνουμε στην κατηγορία".

Για την αντιπαράθεσή του με τον προπονητή: "Μετά από ένα παιχνίδι είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Δεν ήταν και ότι καλύτερο. Είπα κάποια πράγματα για την ομάδα που δεν ήταν στο σωστό χρονικό σημείο. Αλλά τα βρήκα με την ομάδα, μίλησα με τον προπονητή και λύθηκε το θέμα. Όπως είδατε αγωνίστηκα από το επόμενο Σαββατοκύριακο. Δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό όσο το παρουσίασαν τα μίντια".

Για τις φήμες που τον θέλουν να έρχεται στον ΠΑΟΚ: "Για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα. Δε μου έχει γίνει καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Και εγώ από εσάς τα διαβάζω. Από τα σάιτ και τις εφημερίδες που μου στέλνουν οι φίλοι μου και με ρωτάνε. Εμένα προσωπικά δε μου έχει γίνει πρόταση. Έχω δηλώσει πως θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα κάποια στιγμή και να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Δε ξέρω αν θα είναι αυτό το καλοκαίρι ή το άλλο. Πάντως θέλω να γίνει. Είναι η ομάδα που αγαπάω και μεγάλωσα με αυτήν. Δεν έχω σκοπό να έρθω όταν τελειώνω την καριέρα μου. Διακοπές δεν έκανα σε καμία ομάδα. Θα έρθω για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Είναι κρίμα που δε πήρε το πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ. Ίσως το άξιζε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Δε θέλω να πω πολλά. Σίγουρα τα όσα συνέβησαν δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει να το αποδεχτούμε όμως. Και από του χρόνου να είναι πιο δυνατός. Φυσικά και φέτος είχε πολύ καλή ομάδα".

Για το τι λέγεται στη Γερμανία σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Συζητάνε περισσότερο για τους προέδρους. Ποιος μπήκε με όπλο, ποιος έδιωξε παίκτες. Καταλαβαίνω τους προέδρους. Θέλουν οι ομάδες τους να παίρνουν τα πρωταθλήματα αλλά πρέπει να προσέχουν την εικόνα τους. Λάθη γίνονται πάντα αλλά πρέπει να διορθώνονται".

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: "Η υπομονή που έδειξαν ήταν σωστή. Αλλά έτσι πρέπει να γίνεται. Σε όλα τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Η υπομονή είναι κάτι το φυσιολογικό όχι κάτι το τρομερό".

Για τις φιλοδοξίες του για την επόμενη χρονιά: "Οι φιλοδοξίες μου είναι να βοηθήσω να σωθεί το Αμβούργο και μετά βλέπουμε".

Για την Εθνική: "Παίξαμε δύο φιλικά. Κερδίσαμε ένα χάσαμε το άλλο. Ο προπονητής παρουσίασε πολλά σχήματα. Καινούργιοι παίκτες, καινούργια αρχή. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε ενωμένοι. Είμαστε μια ομάδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ