ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παπαδόπουλος: "Όταν έρθω στον ΠΑΟΚ, θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

Παπαδόπουλος: "Όταν έρθω στον ΠΑΟΚ, θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επανέλαβε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο μέλλον, ενώ υποσχέθηκε πως μ' αυτόν στην ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο διεθνής αμυντικός της Λεβερκούζεν, Κυριάκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην "Αθλητική Κυριακή" και δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με τον "Δικέφαλο" στο μέλλον, τονίζοντας ότι με τον ίδιο θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

"Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω, αυτό είναι γνωστό. Φέτος δεν τα κατάφερε, αλλά όταν θα έρθω εγώ, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Όταν θα έρθω, οι συνθήκες θα είναι τέτοιες, που θα το πάρουμε το πρωτάθλημα", είπε ο Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην "Αθλητική Κυριακή".

O 23χρονος άσος αγωνίζεταις δανεικός από την Σάλκε στις "ασπιρίνες" και το καλοκαίρι αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν φαίνεται πως βρίσκεται στα πλάνα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο για τη νέα χρονιά.

Η Λεβερκούζεν δεν θα έλεγε "όχι" στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, ενώ ήδη έχουν ακουστεί φήμες για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ