ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παναγόπουλος και επίσημα στην Akropolis

Παναγόπουλος και επίσημα στην Akropolis

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη σουηδική Akropolis, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr. Έπιασε δουλειά ο 39χρονος Έλληνας προπονητής.

Κάτοικος Σουηδίας ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο 39χρονος τεχνικός συμφώνησε με την Akropolis, κάτι για το οποίο είχατε διαβάσει εδώ και καιρό στο Sport24.gr, από τις 26 Δεκεμβρίου! Υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και έχει πιάσει δουλειά, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην κεντρική φωτογραφία ο Παναγόπουλος είναι είμαι με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Γκόγκα (αριστερά) και με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη (δεξιά), στέλεχος της ομάδας επι σειρά ετών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Ο Παναγόπουλος δήλωσε στο Sport24.gr:

"Η συμφωνία μας είναι για δύο χρόνια και όλοι είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για αυτή τη νέα πρόκληση και αλλαγή σελίδας για την ομάδα. Η προετοιμασία μας ξεκίνησε στις 10/1/2017 και όλοι πια δουλεύουμε με στόχο την επίτευξη των στόχων που θέσαμε".

Παναγόπουλος και επίσημα στην Akropolis

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Η προετοιμασία της Akropolis, το βασικό στάδιο όπως και πέρυσι που έγινε στο Αγρίνιο, αναμένεται να γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές Μαρτίου. Οι άνθρωποι της σουηδικής ομάδας έχουν μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη ο οποίος έχει πει το πρώτο "ΟΚ" προκειμένου η Akropolis να φιλοξενηθεί στην Θεσσαλονίκη από τον ίδιο. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει οριστικοποίηση του αρχικού πλάνου τις επόμενες μέρες. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ