ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Παλότα: "Γιατί να φύγει ο Μανωλάς;"

Παλότα: "Γιατί να φύγει ο Μανωλάς;"

Ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να δέχεται στενό πρέσινγκ από την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε όμως η Ρόμα δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει τόσο εύκολα. Διαβάστε την τοποθέτηση του προέδρου των Ρωμαίων για τον Έλληνα στόπερ.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν την Τσέλσι όχι μόνο να ενδιαφέρεται έντονα για τον Κώστα Μανωλά αλλά να έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση για να τον φέρει στο "Stamford Bridge" ( 32.000.000 στη Ρόμα και συμβόλαιο με 4.000.000 το χρόνο για εκείνον) και όλοι πλέον περιμένουν την αντίδραση της Ρόμα και το αν θα πουλήσει και δεύτερο βασικό της στέλεχος αυτό το καλοκαίρι μετά τον Μίραλεμ Πιάνιτς που πήγε στην Γιουβέντους.

Παλότα: "Γιατί να φύγει ο Μανωλάς;"

Το γεγονός πως ο Έλληνας διεθνής αμυντικός δεν έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες για επέκταση του συμβολαίου του (ζητάει αναπροσαρμογή με καλύτερους οικονομικούς όρους σε σύγκριση με το 1.800.000 ευρώ που εισπράττει ετησίως) είναι για τους περισσότερους ένδειξη πως δύσκολα θα μείνει στο "Olimpico" ενώ την Κυριακή έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα στην Ιταλία που αναφέρουν πως η συμπεριφορά του στις προπονήσεις έχει προκαλέσει δυσφορία μερικών συμπαικτών του.

Πάντως η επίσημη Ρόμα ούτε που θέλει να ακούει για ενδεχόμενο διαζυγίου με τον Μανωλά και είναι χαρακτηριστική η ατάκα του Τζέιμς Παλότα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο στις ΗΠΑ (εκεί βρίσκεται αυτό το διάστημα) για την περίπτωση του Έλληνα άσου: "Για ποιο λόγο θα πρέπει να φύγει ο Μανωλάς;", απάντησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των "τζαλορόσι", ο οποίος ταυτόχρονα δήλωσε ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας του για την ενίσχυση της άμυνάς της.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ