ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Παίκτης της Νάπολι την Τετάρτη ο Καρνέζης"

Greece's goalkeeper Orestis Karnezis and Estonia's Sergei Zenjov, center right, struggle for a ball during their World Cup Group H qualifying soccer match between Estonia and Greece in Tallinn, Estonia, on Tuesday, March 29, 2016. (AP Photo/Liis Treimann)
Καρνέζης EUROKINISSI

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", την Τετάρτη (4/7) ο Ορέστης Καρνέζης θα κλείσει στη Νάπολι. Ο 33χρονος γκολκίπερ θα γίνει ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία που θα υπογράψει στους "παρτενοπέι".

Ο Ορέστης Καρνέζης θα αποτελεί και τυπικά παίκτη της Νάπολι την Τετάρτη (4/7), σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Gazzetta dello Sport". Ο 33χρονος διεθνής κίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα γίνει παίκτης των "παρτενοπέι".

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αποκτά τον Κερκυραίο κίπερ "πακέτο" με τον Άλεξ Μερέτ από την Ουντινέζε αντί 27,5 εκατ. ευρώ. Η θέση των κίπερς έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Ρέινα που υπέγραψε στη Μίλαν. Ο άλλος τερματοφύλακας, Λουίτζι Σέπε, θα δοθεί δανεικός στην Πάρμα, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς 5 εκατ. ευρώ.

Ο Καρνέζης έχει παίξει 108 φορές στη Serie A και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 16 συμμετοχές με τη Γουότφορντ (οι 15 ήταν στην Premier League). Ο βασικός κίπερ της Εθνικής Ελλάδας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 στην Ουντινέζε και βρίσκεται... ένα βήμα από τη σπουδαιότερη μεταγραφή της καριέρας του.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Γρανάδα και ακολούθησαν οι Ουντινέζε και Γουότφορντ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ