ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Πάγωσαν" οι συζητήσεις Μαρσέιγ - Μπενφίκα για Μήτρογλου

Benfica's Kostas Mitroglou celebrates with teammates scoring the opening goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Μήτρογλου AP

Η Μπενφίκα απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μαρσέιγ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου και οι συζητήσεις των δύο ομάδων "πάγωσαν". Αν υπάρξει επαναπροσέγγιση, αυτό θα φανεί την Πέμπτη (31/8).

Η Μαρσέιγ κατέθεσε πρόταση 20 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Οι Πορτογάλοι, ωστόσο, απάντησαν αρνητικά στους Μασσαλούς, παρότι με τον διεθνή στράικερ φέρεται να υπήρχε συμφωνία στους όρους του συμβολαίου του.

Στον "Μητρογκόλ" οι Γάλλοι έδιναν τετραετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές 2.500.000€ που κλιμακωτά θα ανέβαιναν. Οι "αετοί" αποφάσισαν να απορρίψουν την πρόταση των Μαρσεγέζων και ως εκ τούτου οι διαπραγματεύσεις διεκόπησαν.

Το αν η Μαρσέιγ επανέλθει την Πέμπτη (31/8), οπότε και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος, είναι κάτι που θα το δείξουν οι επόμενες ώρες. Η γαλλική εφημερίδα "Equipe" ανέφερε σε ρεπορτάζ της:

"Η Μπενφίκα ήθελε 25 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης συμφώνησε με τη Μαρσέιγ και μάλιστα ένα ιδιωτικό αεροπλάνο τον περίμενε για να τον μεταφέρει στη Μασσαλία. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή σταμάτησαν".

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

(AP Photo/Armando Franca)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ