ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πάει Premier League ο Καρνέζης

Πάει Premier League ο Καρνέζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως αναφέρει η "Gazzetta Dello Sport", ο Ορέστης Καρνέζης αφήνει την Ουντινέζε με πιθανότερο προορισμό την Premier League και μία εκ των Γουότφορντ και Κρίσταλ Πάλας. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ο Ορέστης Καρνέζης είναι έτοιμος να αφήσει την Ιταλία και την Ουντινέζε, μετακομίζοντας στην Αγγλία. Σε ομάδα της Premier League θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας, καθώς η Ουντινέζε θέλει να επενδύσει στους νεαρούς γκολκίπερ της, οι οποίοι θεωρούνται δυο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport, φεύγει από την Ουντινέζε και μία εκ των Γουότφορντ και Κρίσταλ Πάλας θα είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Σιμόνε Σκουφέτ έπαιξε στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, με τον Καρνέζη υγιή, δείγμα ότι είχαν αποφασίσει στην ομάδα να τον έχουν βασικό φέτος. Για δεύτερος προορίζεται ο πολύπειρος, Αλμπάνο Μπισάρι, με τον 39χρονο Αργεντινό να είναι κοντά σε συμφωνία.

Στην Ουντινέζε ανήκει και ο Άλεξ Μερέτ, ο οποίος φέτος έπαιξε δανεικός στην ΣΠΑΛ, βοηθώντας την να ανέβει στην Serie A. Το πιθανότερο είναι να παίξει και φέτος κάπου δανεικός για να πάρει παιχνίδια και εμπειρία.

Ο Καρνέζης από τη δική του μεριά ετοιμάζεται να παίξει στο κατά πολλούς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου και αυτό αν μη τι άλλο είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ