ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πάει Κιέβο ο Φετφατζίδης!

Πάει Κιέβο ο Φετφατζίδης!

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι μία ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Κιέβο Βερόνα, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ.

Πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τη φανέλα της Τζένοα κόντρα στη Σασουόλο στο "Λουίτζι Φεράρις", πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ και χαρίζοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας (3-3), ωστόσο όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να αποχαιρετήσει τους Γενοβέζους.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ιταλικά ΜΜΕ με δημοσιεύματά τους τις τελευταίες ώρες, το deal μεταξύ της Τζένοα και της Κιέβο Βερόνα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει για να μετακομίσει ο παίκτης στη Βερόνα είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Πάει Κιέβο ο Φετφατζίδης!

Το ιταλικό "Sky Sport" υποστηρίζει μάλιστα πως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα αλλάξει φανέλα μέσα σε λίγες ώρες και ότι το πιθανότερο είναι η παραχώρησή του στα "ιπτάμενα γαϊδούρια" να γίνει με τη μορφή δανεισμού.

Σημειώνεται πως η Κιέβο βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση μετά τις πρώτες 21 αγωνιστικές της Serie A καθώς είναι κάτω από τη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 18 βαθμούς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ