ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πάει για Πλιάτσικα η Καραμπούκσπορ

Πάει για Πλιάτσικα η Καραμπούκσπορ

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr από την Τουρκία, ο Βασίλης Πλιάτσικας είναι στο στόχαστρο της τουρκικής, Καραμπούκσπορ. Δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να βρεθεί στη γειτονική χώρα, ώστε να υπογράψει.

Η περιπλάνηση του Βασίλη Πλιάτσικα, εκτός Ελλάδας, όπως όλα δείχνουν συνεχίζεται. Μετά τις Σάλκε, Ντούισμπουργκ, Μεταλούργκ Ντόνετσκ κι Άστρα Τζούρτζου, ο 27χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του, στην Τουρκία.

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr από τη γειτονική χώρα, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από τους απεσταλμένους Τούρκους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή της Φενέρμπαχτσε, για το ματς με τον Ατρόμητο στα play-offs του Europa League.

Η Καραμπούκσπορ είναι η ομάδα που διεκδικεί την υπογραφή του Βασίλη Πλιάτσικα, οι συζητήσεις συνεχίζονται και δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να βρεθεί στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί το deal. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Βασίλης Πλιάτσικας είναι πιθανόν να βρει ακόμη έναν Έλληνα στην τουρκική ομάδα. Τον Κέναν Μπαργκάν, ο οποίος είναι και αυτός κοντά σε συμφωνία με το συγκεκριμένο σύλλογο.

Βέβαια, για τον Βασίλη Πλιάτσικα ενδιαφέρονται κι άλλες τουρκικές ομάδες, ανάμεσα σ' αυτές και η Οσμάνλισπορ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ