ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ουντινέζε και Ζενίτ για Κονέ

Ουντινέζε και Ζενίτ για Κονέ

Ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της Ζενίτ για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής βρίσκεται το όνομα του Κονέ, τον οποίο θέλει και η Ουντινέζε.

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι αρκετά περιζήτητος και έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα ομάδων πάνω του. Ο άσος της Μπολόνια, ο οποίος έκανε αρκετά καλό Μουντιάλ με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ουντινέζε και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος.

Κατ' αρχάς, η Ουντινέζε ορέγεται τον διεθνή μεσοεπιθετικό και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, αλλά σε αυτή τη μάχη δεν είναι μόνη. Τα πετροδόλαρα της Ζενίτ μόνο αμελητέος αντίπαλος δεν είναι, με τους Ρώσους να κινούνται για τον παίκτη.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει τσεκάρει τον 26χρονο μέσο και σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα της Μπολόνια, προκειμένου να τον φέρει στην Αγία Πετρούπολη. Βέβαια, χρειάζονται αρκετά εκατομμύρια για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, που όμως μπορούν να τα προσφέρουν οι Ρώσοι.

Όπως και να 'χει, δεν είναι διόλου απίθανο ο Κονέ να αποχωρήσει από τη Μπολόνια και να συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ