ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Οι παίκτες της Μακάμπι υποκλίνονται στον Αθανασιάδη

Οι παίκτες της Μακάμπι υποκλίνονται στον Αθανασιάδη

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει κερδίσει με το "καλημέρα" τους παίκτες της Μακάμπι Χάιφα, οι οποίοι μιλούν για έναν "σπουδαίο επιθετικό". (video)

Τέσσερα γκολ σε δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε μέσα σε λίγες μέρες η Μακάμπι Χάιφα (αρχικά με την Μακάμπι Νετάνια και στη συνέχεια με την Ιρόνι Τιμπέριας) σημείωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης και τον βοήθησαν πολύ ψυχολογικά στην επανεκκίνηση που θέλει να κάνει στην καριέρα του μέσω της ισραηλινής ομάδας.

Ήδη, ο προπονητής της ομάδας του, Γκι Λουζόν, σκέφτεται να τον βάλει στο βασικό σχήμα του εκτός έδρας αγώνα με την Χάποελ Ακρε την Κυριακή (10/9) στην επανεκκίνηση του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο 29χρονος επιθετικός κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερο την εκτίμηση των νέων συμπαικτών του.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της ιστοσελίδας " sport1.maariv.co.il", πριν λίγες μέρες, που φιλοξενεί την ανώνυμη δήλωση παίκτη της Μακάμπι Χάιφα στον συντάκτη του κειμένου: "Ο Κλάους ήρθε χωρίς να έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, αλλά βελτιώνεται συνεχώς και διαπιστώνουμε όλοι μας ότι είναι ένας σπουδαίος επιθετικός".

Δείτε τα δύο γκολ του Αθανασιάδη στο φιλικό με την Μακάμπι Νετάνια (το 2ο και το 3ο):

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ