ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Ζούλιο Σέζαρ περιπλέκει του Καρνέζη

Ο Ζούλιο Σέζαρ περιπλέκει του Καρνέζη

Ο Ζούλιο Σέζαρ βρίσκεται ήδη στη Λισαβόνα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπενφίκα, γεγονός που περιπλέκει την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη από τους "αετούς", σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Ζούλιο Σέζαρ, αφίχθη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην πορτογαλική πρωτεύουσα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπενφίκα, γεγονός που περιπλέκει την, μέχρι πρότινος δεδομένη, απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις από τους "αετούς της Λισαβόνας", αλλά συνεχίζει να προπονείται με την Ουντινέζε καθώς οι Πορτογάλοι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη με τους Ιταλούς, ως προς τη φόρμα μετακίνησής του.

Η σχεδόν βέβαιη απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ περιπλέκει, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους, τις διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Καρνέζη καθώς ο συνωστισμός τεσσάρων ποδοσφαιριστών για τη θέση του τερματοφύλακα, δημιουργεί στον Ζόρζε Ζεζούς, δεύτερες σκέψεις.

Ο Αρτούρ από εκεί που βρισκόταν με ένα πόδι εκτός "Ντα Λουζ" μετά την εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φαίνεται να κερδίζει έδαφος, ο Πάουλο Λόπες δε φαίνεται να μετακινείται, ενώ η τριάδα συμπληρώνεται με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ζούλιο Σέζαρ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ