ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

O Τζαβέλλας αποθέωσε Τεννέ και Μάντζιο για την άνοδο

O Τζαβέλλας αποθέωσε Τεννέ και Μάντζιο για την άνοδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, με αφορμή την άνοδο του Απόλλωνα Σμύρνης και της Λαμία στη Super League, αποθέωσε μέσω Instagram τους Άκη Μάντζιο και Μπάμπη Τεννέ, με τους οποίους συνυπήρξε σε Πανιώνιο και Κέρκυρα.

Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία είναι οι δύο ομάδες που πανηγύρισαν την άνοδο στη Super League. Μάλιστα, για την ομάδα της Φθιώτιδας, η στιγμή είναι ιστορική, αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα "σαλόνια" της μεγάλης κατηγορίας.

Αρχιτέκτονες της επιτυχίας οι Άκης Μάντζιος και Μπάμπης Τεννές, οι οποίοι είχαν καταλυτική συμβολή στην πορεία των δύο ομάδων. Με αφορμή το σπουδαίο κατόρθωμα, ο Γιώργος Τζαβέλλας ανέβασε μία φωτογραφία των δύο προπονητών στο Instagram και τους αποθέωσε, αποκαλύπτοντας πως είχαν σημαντικό μερίδιο σε ό,τι πέτυχε στην καριέρα του.

"Ο Μπαμπης Τεννές ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστώ στη Super League στα 18 μου χρόνια στην Κέρκυρα κι αυτός που με έκανε να πιστέψω σε μενα!ο Άκης Μαντζιος στον Πανιώνιο με βοήθησε να βελτιωθώ και να κάνω μεταγραφή σε ένα απ' τα μεγαλύτερα πρωτάθλημα της Ευρώπης! Δυο πολύ καλοί προπονητές αλλά και άνθρωποι πάνω απ' όλα! Τους αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό που πέτυχαν αυτή τη χρονιά! Εύχομαι καλή επιτυχία τη νέα σεζόν στη Super League με τη Λαμία και τον ιστορικό Απόλλωνα!", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα.

Δείτε την ανάρτηση:

O Τζαβέλλας αποθέωσε Τεννέ και Μάντζιο για την άνοδο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ