ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Τασουλής ανανέωσε με τον Πανιώνιο προτού πάει στη Λανς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τασουλής ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο, το οποίο έληγε κανονικά το καλοκαίρι του 2018, προτού δοθεί δανεικός στη Λανς, προκειμένου να έχει ισχύ η οψιόν αγοράς.

Ο Χρήστος Τασουλής είναι απ' το βράδυ της Δευτέρας (10/07) κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Λανς. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα μπακ με τη μορφή δανεισμού απ' τον Πανιώνιο για ένα χρόνο, διατηρώντας, παράλληλα, οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Απ' την πλευρά τους, οι "κυανέρυθροι" καρπώθηκαν περίπου 200.000 ευρώ ως ενοίκιο για την παραχώρηση του 26χρονου αμυντικού, δίχως να υπολογίζεται η ρήτρα αγοράς που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιό του για το επόμενο καλοκαίρι και αναμένεται να κυμανθεί περίπου στις 300.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το υπάρχον συμβόλαιο του Τασουλή με τον Πανιώνιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2018. Όμως, προτού μεταβεί στη Γαλλία για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τη Λανς, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους" μέχρι το 2019, ούτως ώστε να έχει ισχύ η οψιόν αγοράς, αφού σε διαφορετική περίπτωση ο Έλληνας μπακ θα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευθεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την Τρίτη (11/07) ο 26χρονος αμυντικός πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με τη φανέλα της Λανς, αποτελώντας, όπως είναι λογικό, το κεντρικό πρόσωπο, μαζί με το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ιβάν Λέντριτς.

Δείτε PHOTOS απ' την πρώτη προπόνηση:

Ο Τασουλής ανανέωσε με τον Πανιώνιο προτού πάει στη Λανς
Ο Τασουλής ανανέωσε με τον Πανιώνιο προτού πάει στη Λανς
Ο Τασουλής ανανέωσε με τον Πανιώνιο προτού πάει στη Λανς

Photo Credits: rclens.fr

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ