ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

O Σάμαρης προσπαθεί να μάθει ελληνικά στον Σεφέροβιτς

O Σάμαρης προσπαθεί να μάθει ελληνικά στον Σεφέροβιτς

Η Μπενφίκα γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας με ένα απολαυστικό video στα social media, στο οποίο ο Ανδρέας Σάμαρης προσπαθεί να μάθει τον Χάρις Σεφέροβιτς να μιλά ελληνικά. (video)

Η 21η Φλεβάρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας και η Μπενφίκα διαθέτει μια "Βαβέλ" στο ρόστερ της. Οι "αετοί" της πορτογαλικής πρωτεύουσας την γιόρτασαν με ένα απολαυστικό video στα social media τους.

Σε αυτό, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λισαβώνας προσπαθούν να μάθουν ο ένας στον άλλον λέξεις στη μητρική τους γλώσσα. Το ένα ζευγάρι αποτελείτο από τους Αντρέ Αλμέιδα και Μίλε Σβίλαρ και το άλλο από τους Ανδρέα Σάμαρη και Χάρις Σεφέροβιτς.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος προσπαθεί να μάθει στον 25χρονο διεθνή Ελβετό συμπαίκτη του επιθετικό λέξεις στα ελληνικά και τον καλεί να τις επαναλάβει.

Ο Σεφέροβιτς τα πήγε καλά στο "κόκκινο και άσπρο", αλλά μπέρδεψε το "πάθος" με την... "Πάσος". Ο Σάμαρης είπε πάθος, ο Ελβετός "πάσος" για να απαντήσει ο πρώτος - ξεσπώντας σε γέλια - ότι με την Πάσος (Φερέιρα) παίζουμε το Σάββατο (24/2, 22:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Primeira Liga. Εξίσου απολαυστικό είναι το στιγμιότυπο, στο οποίο ο Μίλε Σβίλαρ προσπαθεί να εκπαιδεύσει τον... μπερδεμένο, Αντρέ Αλμέιδα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ