ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Πιάνιτς φεύγει, ο Μανωλάς μένει!

Ο Πιάνιτς φεύγει, ο Μανωλάς μένει!

Η Ρόμα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Μίραλεμ Πιάνιτς, όχι όμως και τον Κώστα Μανωλά που αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς αναμένεται να κουνήσει μαντήλι στη Ρόμα και μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ιταλική πρωτεύουσα να μετακομίσει στην Γιουβέντους (τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα περάσει από ιατρικά τεστ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα υπογράψει στους πρωταθλητές Ιταλίας από τη στιγμή που ενεργοποίησαν τη ρήτρα 38.000.000 ευρώ που υπήρχε το συμβόλαιό του), την ίδια ώρα όμως ο Κώστας Μανωλάς είναι μία ανάσα από το να ανανεώσει τους όρκους πίστης του με τους "τζαλορόσι".

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα διεθνούς άσου με τη Ρόμα προκάλεσαν έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες του εξωτερικού (μεταξύ των οποίων οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ), όμως η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου δεν είναι διατεθειμένη να τον χάσει και στην εβδομάδα που έρχεται θα προσφέρει ένα εξαιρετικό δώρο στον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Napoli's forward from Argentina Gonzalo Higuain (R) vies with Roma's defender from Greece Kostas Manolas during the Italian Serie A football match AS Roma vs Napoli on April 25, 2016 at the Olympic Stadium in Rome.  / AFP / FILIPPO MONTEFORTE        (Photo credit should read FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Getty Images)
Napoli's forward from Argentina Gonzalo Higuain (R) vies with Roma's defender from Greece Kostas Manolas during the Italian Serie A football match AS Roma vs Napoli on April 25, 2016 at the Olympic Stadium in Rome. / AFP / FILIPPO MONTEFORTE (Photo credit should read FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Αυτό θα είναι το νέο συμβόλαιο του Μανωλά, με το "Sky Sport" να αποκαλύπτει πως ο μάνατζερ του παίκτη θα μεταβεί στην Τριγκόρια μέσα στα προσεχή 24ωρα και θα δώσει τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το υπάρχον συμβόλαιο του 25χρονου μπακ (τα κλείνει την Τρίτη, 14 Ιουνίου) έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ενώ το νέο θα λήξει το 2020, με τις ετήσιες απολαβές του Κώστα Μανωλά να ανεβαίνουν από το 1.500.000 ευρώ στα 2.500.000 ευρώ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ