ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Παπαγιαννόπουλος δοκιμάζεται στη Σουόνσι

Ο Παπαγιαννόπουλος δοκιμάζεται στη Σουόνσι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος δεν έπιασε στον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτήν τη στιγμή κάνει προπονήσεις με τη Σουόνσι με στόχο να υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Premier League.

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να μην στέριωσε, ωστόσο ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος δεν το έβαλε κάτω και οι επόμενοι μήνες ενδέχεται να τον βρουν στην Premier League με τη φανέλα της Σουόνσι!

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από τον "δικέφαλο του βορρά" τον Ιανουάριο του 2015, ωστόσο παρά τα 2,5 χρόνια συμβολαίου, δεν κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες των Θεσσαλονικών για την αξία του.

Μετά από επτά αγώνες έλυσε το συμβόλαιό του και επέστρεψε στη Σουηδία για λογαριασμό της Έστερσουντς, "νεοφώτιστης" στην Allsvenskan, την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.

Ο σύλλογος διατηρεί εδώ και χρόνια πολύ καλές σχέσεις με την ουαλική ομάδα και μάλιστα έχουν συνεργαστεί και σε επίπεδο μεταγραφών, με την περίπτωση του Μο Μπάροου να ξεχωρίζει. Το ίδιο δρομολόγιο ευελπιστεί να πραγματοποιήσει και ο Ελληνοσουηδός κεντρικός αμυντικός.

Παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, εκμεταλλεύτηκε τις σχέσεις των δύο ομάδων και πήρε ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην Ουαλία και να προπονηθεί μαζί με τη Σουόνσι. Ο σύλλογος αρνείται ότι πρόκειται να κινηθεί άμεσα για τον παίκτη ή ότι πρόκειται για επίσημη δοκιμή, μιας και δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές πριν από το άνοιγμα του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου.

Παρ' όλα αυτά, ο Παπαγιαννόπουλος συνεχίζει να κυνηγάει το όνειρό του και περνάει από το "μικροσκόπιο" των ανθρώπων του συλλόγου, ώστε να τους πείσει ότι αξίζει μία ευκαιρία στην Αγγλία.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ