ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Ντουγκαρί κράζει και... αποθεώνει τον Μήτρογλου!

Ο Ντουγκαρί κράζει και... αποθεώνει τον Μήτρογλου!

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί παραδέχθηκε ότι ο Κώστας Μήτρογλου κέρδισε το σεβασμό του, αν και δεν ξέχασε να εξαπολύσει νέα επίθεση προς τον Έλληνα διεθνή φορ της Μαρσέιγ.

Στην αρχή είπε ότι θεωρεί τον Κώστα Μήτρογλου "κράμα Μπραντάο και Φαμπρίτσιο Ραβανέλι". Έπειτα το... γύρισε και υποσχέθηκε ότι εάν ο Έλληνας διεθνής φορ " έπαιζε ξανά βασικός, δεν θα ξαναμιλούσε για μπάλα".

Συνέχισε την επίθεση και υποστήριξε ότι "ο Μήτρογλου κάνει κοντρόλ με το γόνατο". Ο 46χρονος παλαίμαχος επιθετικός της Μαρσέιγ, Κριστόφ Ντουγκαρί αποθέωσε "κράζοντας" ξανά τον Έλληνα φορ. Και τον έκραξε, τώρα, που όλοι τον παραδέχονται.

Τώρα που η "La Provence" έχει κεντρικό δημοσίευμα με τίτλο: "Ο Μήτρογλου ξανάγινε Μητρογκόλ". Τώρα που ξαναβρήκε την επαφή του με τα δίχτυα και βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της 34ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, όπως την παρουσίασε η εφημερίδα "L'Equipe".

"Τα στατιστικά του Μήτρογλου είναι εκεί. Αυτό το παιδί κέρδισε το σεβασμό μου και πολύ μάλιστα. Δεν τον αγαπώ αυτόν τον παίκτη, βρίσκω ότι έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Δεν τον βρίσκω πολύ κινητικό, τεχνικά όλα του είναι δύσκολα. Βλέπω δεύτερα κοντρόλ, δεξί πόδι, αριστερό πόδι. Πίστευα ότι αυτά δεν υπήρχαν αυτά", τάδε έφη Κριστόφ Ντουγκαρί στο στούντιο του "SFR Sport".

Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός έχει 8 γκολ (απέναντι σε Λιόν, Τουλούζ, Μες, Καέν, Στρασμπούρ,Τρουά και Λιλ (2)) σε 17 συμμετοχές στη Ligue 1, ένα γκολ (απέναντι στη Ρεν) σε μία συμμετοχή στο Coupe de la Ligue, τρία γκολ σε τρεις συμμετοχές στο Coupe de France και πέντε συμμετοχές στο Europa League.

Η ομάδα της Μασσαλίας έχει συγκεντρώσει 69 βαθμούς ύστερα από 34 ματς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Στο Europa League είναι στα ημιτελικά, διεκδικώντας κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ την πρόκριση στον τελικό.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ