ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μόγες κρίνει τη μεταγραφή Σάμαρη στη Σάντερλαντ

Benfica's Greek midfielder Andreas Samaris celebrates after scored a goal against Moreirense FC during the Portuguese league football match SL Benfica vs Moreirense FC at Luz stadium in Lisbon on August 29, 2015.  AFP PHOTO/ PATRICIA DE MELO MOREIRA        (Photo credit should read PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images)
Benfica's Greek midfielder Andreas Samaris celebrates after scored a goal against Moreirense FC during the Portuguese league football match SL Benfica vs Moreirense FC at Luz stadium in Lisbon on August 29, 2015. AFP PHOTO/ PATRICIA DE MELO MOREIRA (Photo credit should read PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Σάντερλαντ έχει συμφωνήσει με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη και η μεταγραφή του διεθνούς Έλληνα μέσου εξαρτάται από την παραμονή ή μη του Ντέιβιντ Μόγες στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας.

Μετά από 21 αγωνιστικές στην Premier League η Σάντερλαντ έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία (19η) θέση της κατάταξης. Έτσι, η εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (21/1, 17:00) με τη Γουέστ Μπρομ λαμβάνει χαρακτήρα "τελικού" για τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες, καθώς θα κρίνει το μέλλον του Σκωτσέζου στην τεχνική ηγεσία αυτής.

Σε περίπτωση που συνεχίσει να είναι τεχνικός της αγγλικής ομάδας, τότε - σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ - θα έχει ως παίκτη του τον 27χρονο διεθνή Έλληνα μέσο της Μπενφίκα, Ανδρέα Σάμαρη.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα, "Noticias ao minuto", η Σάντερλαντ και η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας τα έχουν βρει σε όλα όσον αφορά στη μετακίνηση του Σάμαρη από τη δεύτερη στην πρώτη. Ο ίδιος στην αρχή εμφανίστηκε διστακτικός αν και η αγγλική ομάδα του πρότεινε διπλασιασμό αποδοχών (το τωρινό συμβόλαιό του με την Μπενφίκα προβλέπει 1.300.000 ευρώ ανά σεζόν).

Αλλά, σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα έδωσε τη συγκατάθεσή του, ώστε να κάνει το βήμα για την Premier League. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Σε περίπτωση νίκης, ο Ντέιβιντ Μόγες θα λάβει οξυγόνο και τον Έλληνα διεθνή υπό τις οδηγίες του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τρεις ομάδες που απέρριψε ο Σάμαρης
Μήτρογλου 4Χ4... με χατ-τρικ
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ