ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο μισθός του Μήτρογλου και οι "σειρήνες" της Λέστερ

Ο μισθός του Μήτρογλου και οι "σειρήνες" της Λέστερ

Το Football Leaks αποκάλυψε το μηνιαίο μισθό που λαμβάνει ο Κώστας Μήτρογλου από την Μπενφίκα, με τη Λέστερ να ενδιαφέρεται την ίδια ώρα για τον 28χρονο Έλληνα επιθετικό.

"Χτύπησε" ξανά το Football Leaks. Αυτή τη φορά, με ελληνικό ενδιαφέρον, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τις οικονομικές απολαβές του 28χρονου διεθνούς Έλληνα επιθετικού της Μπενφίκα, Κώστα Μήτρογλου.

Ο "Mitrogolo" λαμβάνει καθαρά 162.000 μηνιαίως, τουτέστιν συνολικά 1.782.000 ευρώ για τη σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας βρίσκεται στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Σε αυτό το ποσό πρέπει να προστεθεί το πριμ υπογραφής, ύψους 162.000 ευρώ, το οποίο έλαβε ο Κώστας Μήτρογλου κατά την έναρξη της συνεργασίας του με τους "αετούς", ενώ το συνολικό αυξάνεται ανάλογα με την απόδοση του 28χρονου επιθετικού σε κάθε ματς.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την "Daily Mail", η πρωτοπόρος της Premier League και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, Λέστερ, έστειλε άνθρωπό της στη Λισαβώνα για να παρακολουθήσει τον Έλληνα επιθετικό, στο ματς της Μπενφίκα με την Μπάγερν, στο οποίο όμως ο Μήτρογλου δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Ο τεχνικός των "αλεπούδων", Κλάουντιο Ρανιέρι, ενδιαφέρεται για τον "Mitrogοlo" και θα δώσει νέα εντολή στους απεσταλμένους του, σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, ώστε να δουν από κοντά τον Έλληνα επιθετικό σε άλλο ματς της Μπενφίκα.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ