ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μήτρογλου στην κορυφαία ενδεκάδα της "Equipe"

Marseille's Konstantinos Mitroglou, center, challenges for the ball with Lyon's Marcelo, left, and Rafael Da Silva during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in marseille, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Μήτρογλου (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της 34ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, όπως την παρουσίασε η εφημερίδα "L'Equipe".

Για πρώτη φορά στο γαλλικό πρωτάθλημα, ο Κώστας Μήτρογλου κατάφερε να σκοράρει δύο φορές σε μία αναμέτρηση και το έκανε μάλιστα σε διάστημα τέσσερων λεπτών. Μετά τα δύο τέρματα του Φλοριάν Τοβέν, ο Έλληνας στράικερ στο 35' το 3-0 και στο 38' το 4-0 για τη Μαρσέιγ επί της Λιλ στο "Vélodrome" (5-1 το τελικό σκορ). Ο "Μητρο-γκόλ" για δεύτερη φορά κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική, ενώ έφτασε τα 8 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Ο Μήτρογλου, λοιιπόν, βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της 34ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, όπως την παρουσίασε η εφημερίδα"L'Equipe". Η γαλλική εφημερίδα, που τον βαθμολόγησε με 7, τον αναφέρει ως ακαταμάχητο και υπογραμμίζει ότι σκοράρει κάθε 37 λεπτά μετά τις 11 Μαρτίου.

Η ενδεκάδα έχει ως εξής: Αρεολά, Μάρτινς Περέιρα, Κερμπάτ, Γκουανό, Ντιντό, Μελού, Τοβέν, Φεκίρ, Γκραντέλ, Μήτρογλου, Μπέριτς.

Ο Μήτρογλου στην κορυφαία ενδεκάδα της "Equipe"

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ