ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"O Μήτρογλου πήρε κίτρινη για να πάει στην Εθνική Ελλάδας"

Benfica's Greek forward Kostas Mitroglou (R) kicks the ball to score a goal during the Portuguese league football match SL Benfica vs CD Tondela at the Luz stadium in Lisbon on March 14, 2016. / AFP / PATRICIA DE MELO MOREIRA        (Photo credit should read PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images)
Benfica's Greek forward Kostas Mitroglou (R) kicks the ball to score a goal during the Portuguese league football match SL Benfica vs CD Tondela at the Luz stadium in Lisbon on March 14, 2016. / AFP / PATRICIA DE MELO MOREIRA (Photo credit should read PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σπόρτινγκ, Αουγκούστο Ινάσιο, υποστήριξε ότι ο Κώστας Μήτρογλου πήρε εκούσια την κίτρινη κάρτα για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην Εθνική Ελλάδας.

Ο 28χρονος διεθνής Έλληνας επιθετικός, Κώστας Μήτρογλου, πήρε κίτρινη στο ματς της Μπενφίκα με την Τοντέλα - αφού έβγαλε τη φανέλα του στον πανηγυρισμό - κι έως εκ τούτου δεν αγωνίστηκε στο ματς των "αετών" της πορτογαλικής πρωτεύουσας με την Μποαβίστα, την Κυριακή το βράδυ.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του αντίπαλου δέοντος της Μπενφίκα στη Λισσαβώνα - Σπόρτινγκ - Αουγκούστο Ινάσιο υποστήριξε ότι ο "Mitrogolo" πήρε εκουσίως την κίτρινη κάρτα για να λείψει από το ματς με την Μποαβίστα και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην Εθνική Ελλάδας, καθώς κλήθηκε από τον Μίχαελ Σκίμπε για τα ματς με τις αντίστοιχες των Μαυροβουνίου και Ισλανδίας.

"Η Μπενφίκα δεν υπολόγιζε στον Μήτρογλου, γιατί ο Μήτρογλου δεν ήθελε. Δεν θυμάμαι να τον βλέπω να πανηγυρίζει έτσι, να βγάζει τη φανέλα. Με το ματς στο 3-0, έβγαλε τη φανέλα και είδε την κίτρινη κάρτα. Πιστεύω ότι δεν ήταν αθώο, αυτό που έκανε. Ήταν για να έχει περισσότερο χρόνο για τα ματς με την Εθνική Ελλάδας. Έχετε δει τον Μήτρογλου να πανηγυρίζει ένα γκολ, με τέτοιο τρόπο; Που είναι η Μπενφίκα όταν ο Μήτρογλου λέει ότι δεν ήξερε ότι είχε συμπληρώσει τέσσερις κάρτες. Δεν μπορεί να του πει η Μπενφίκα ότι έχει κάρτες και δεν μπορεί να πάρει άλλη μια με τέτοιο τρόπο;", υποστήριξε ο Αουγκούστο Ινάσιο στο SIC.

Πηγαίνετε στο 3:35 του κάτωθι βίντεο για να δείτε τη φάση:

Η Μπενφίκα χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου δυσκολεύτηκε στο Πόρτο με αντίπαλο την Μποαβίστα, αλλά πήρε το τρίποντο με γκολ του Ζόνας, συνέχισε να οδηγεί την κούρσα της Primeira Liga, αφήνοντας τη Σπόρτινγκ στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ