ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μανωλάς καλεί τον Τζέκο να ηρεμήσει

Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Ρόμα νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Μίλαν με τον Έντιν Τζέκο να ανοίγει το σκορ και τον Κώστα Μανωλά να τον καλεί να ηρεμήσει κατά τη διάρκεια των "τζαλορόσι" πανηγυρισμών. (video)

Έχουν αφήσει πίσω το επεισόδιo που είχαν κατά την αναμέτρηση των Εθνικών Ελλάδας και Βοσνίας. Στο Μπακού δύο δικά τους γκολ έδωσαν τη νίκη στη Ρόμα (1-2) επί της Καραμπάχ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Την Κυριακή (1/10) το γκολ του Τζέκο στο 72ο λεπτό άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση των "τζαλορόσι" (0-2) επί των "ροσονέρι" στο Μιλάνο και ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας κάλεσε τον συμπαίκτη του να ηρεμήσει την ώρα των πανηγυρισμών.

Λίγο αργότερα (77'), ο Φλορέντσι διεύρυνε το προβάδισμα της Ρόμα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ της νίκης επί της Μίλαν. Δείτε τον Κώστα Μανωλά να λέει στον Έντιν Τζέκο: "Μείνε ήρεμος, σε παρακαλώ".

Photo credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ