ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Γιώργος Σαρρής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο... μαιευτήριο

Ο Γιώργος Σαρρής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο... μαιευτήριο

Ο Γιώργος Σαρρής σχεδίασε και υλοποίησε μία ιδιαίτερη πρόταση γάμου στη σύντροφό του, μέσω του... νεογέννητου παιδιού τους.

Μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη στιγμή βίωσε ο αμυντικός της Χάμιλτον, Γιώργος Σαρρής, και η γυναίκα της ζωής του, Μαρία, ανήμερα της γέννησης της μικρής κόρης τους, Νάνσυ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ήθελε να κάνει έκπληξη στη σύντροφό του και της έκανε πρόταση γάμου χρησιμοποιώντας το... βρέφος!

Όλα έγιναν στο "Wishaw General Hospital", όπου η σύντροφος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

"Σχεδίαζα εδώ και αιώνες πώς να κάνω την πρόταση στη Μαρία και τελικά μου ήρθε η ιδέα να βάλω την ερώτηση στο πρώτο φορμάκι της κόρης μας. Ωστόσο, με το που γέννησε η Μαρία, πήρανε το βρέφος και το πήγανε στη μονάδα νεογνών. Ήμουν αγχωμένος περιμένοντας τη Νάνσυ και είχα και άγχος για την πρότασή μου. Σκέφτηκα ότι η στιγμή είχε χαθεί", δήλωσε ο... χαζομπαμπάς.

"Όταν πήραμε το 'πράσινο φως', μίλησα με τις νοσοκόμες και χάρηκαν να με βοηθήσουν. Ήμουν πολύ χαρούμενος που οι νοσοκόμες και οι μαίες ήταν διατεθειμένες να διασφαλίσουν ότι η πρόταση γάμου θα γίνει κανονικά".

Όταν πήγαν το μωρό στο δωμάτιο της μητέρας, ήταν ντυμένο με ένα ροζ φορμάκι που πάνω είχε γραμμένη την εξής ερώτηση: "Μανούλα, θα παντρευτείς τον μπαμπάκα;"

"Ήμουν πολύ συγκινημένη. Το να ξέρω ότι η κόρη μου είναι καλά στα χέρια μου είναι ένα υπέροχο συναίσθημα, το καλύτερο όλων. Μετά παρατήρησα τι έγραφε το φορμάκι της. Κοίταξα δίπλα και είδα τον Γιώργο γονατιστό με ένα δαχτυλίδη στο χέρι. Άρχισα να κλαίω ξανά, αλλά κατάφερα να πω το 'ναι'. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν τη μέρα όσο ζω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το προσωπικό που βοήθησε να φέρω τη Νάνσυ στον κόσμο και να γίνει η πρόταση γάμου", δήλωσε η ίδια η Μαρία.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια και είναι παντρεμμένοι με πολιτικό γάμο από την Ελλάδα, ωστόσο πλέον θα οργανώσουν κι έναν θρησκευτικό γάμο, σε ένα από τα ταξίδια τους στην Ελλάδα.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στη Χάμιλτον το καλοκαίρι του 2016, υπογράφοντας για δύο χρόνια. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με την Κάισερι Ερτσίγεσπορ, ενώ το 2014-2015 τον βρήκε στην ΑΕΚ. Η αρχή της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του έγινε στον Εργοτέλη το 2008, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ