ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Φορναρόλι "νίκησε" τον Κατσουράνη

Ο Φορναρόλι "νίκησε" τον Κατσουράνη

Ο Κώστας Κατσουράνης δεν βοήθησε ιδιαίτερα τη Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, αφού η Μέλμπουρν Σίτι του Μπρούνο Φορναρόλι επικράτησε 5-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αυστραλίας! (VIDEO)

Η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη στο ποδόσφαιρο της Αυστραλίας διήρκεσε για μόλις ένα παιχνίδι, αφού δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας.

Αντίθετα, η ελληνικής προέλευσης ομάδας ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από τη Μέλμπουρν Σίτι και αποκλείστηκε, ενώ δύο από τα πέντε γκολ πέτυχε ένας πρώην συμπαίκτης του Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό, ο Μπρούνο Φορναρόλι!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός πέτυχε το 1-0 στο 2' και το 5-0 στο 92', ενώ παρεμβλήθηκε χατ-τρικ του Άαρον Μόις, ο οποίος ήτα ο κορυφαίος του γηπέδου. Όσο για τον Πατρινό χαφ, δεν έκανε τη διαφορά και δέχτηκε κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το χωρητικότητας 11.372 θέσεων γήπεδο του Ολυμπιακού Χωριού της Μελβούρνης ήταν κατάμεστο, κυρίως από Έλληνες θεατές!

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ