ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Αυλωνίτης επέστρεψε στη Στουρμ Γκρατς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αυλωνίτης EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Αυλωνίτης υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στη Στουρμ Γκρατς. Προ ημερών έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στο αυστριακό πρωτάθλημα.

Ξανά στο πρωτάθλημα της Αυστρίας ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο 28χρονος Χαλκιδαίος σέντερ μπακ συμφώνησε με τη Στουρμ Γκρατς, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Επιστροφή σε ένα γνώριμο περιβάλλον για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των Αυστριακών και το δεύτερο μισό της σεζόν 2015-2016.

Εφέτος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέγραψε 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Καβάλα, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, και Χαρτς. Η Στουρμ Γκρατς είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, στο -9 από την πρωτοπόρα Ζάλτσμπουργκ.

Η διαφορά της από την τρίτη Ραπίντ Βιέννης είναι στους πέντε βαθμούς και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το τέλος. Αν δεν χαθεί η δεύτερη θέση, τότε θα παίξει στα προκριματικά του Champions League. Ο Αυλωνίτης θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα τον Μάιο και φυσικά δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ